Smslån betalningsanmärkning

Funderar du på ett snabblån? Hos Meddelandelån så får du väldigt snabbt svar på hur mycket du kan få låna som sms lån. Detta gör du direkt på deras hemsida men de erbjuder även traditionella smslån som man kan ta genom att skicka ett meddelande från sin telefon. Det här är en kreditgivare som har satsat på enkla och snabba mikrolån som passar de allra flesta. Du kan låna mellan 500-5000 kronor och återbetalningstiderna ligger på 15-60 dagar. Meddelandelån är en av få kreditgivare som ger smslån trots betalningsanmärkning. Detta är en stor fördel för den som av misstag råkat ut för en anmärkning men som i övrigt har en normal och stabil ekonomi.

Besked direkt, inga dolda avgifter. Låga priser, snabba svar. Ansök nu!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer eller för att låna 500 kronor till 5,000 kronor!

  1. Ansök om lån via Internet helt utan kostnad!
  2. Låna pengar via SMS. Pengarna på kontot samma dag.

Då du behöver ett snabblån från Meddelandelån

Hos Meddelandelån kan man faktiskt få smslån, mikrolån eller snabblån trots betalningsanmärkning. Klicka dig in på deras hemsida för att läsa mer!

Det finns situationer då man måste ta hand om en akut utgift utan att ha medel för detta. Det kan kännas snöpligt att stå med en plötslig utgift på tusen kronor alldeles innan lön och verkligen inte kunna ta hand om denna.

Med hjälp av Meddelandelåns mikrolån eller smslån så kan man ordna med en akut betalning och sedan betala tillbaka sitt lån så snart som lönen kommer in. Det här är en lösning som gör att man slipper stressa eller oroa sig för hälsa och egendom.

Låna online snabbt och lätt!

Idag är det många som väljer att låna med Meddelandelån online just för att detta är mikrolån med betalningsanmärkning som är mycket säkra. Det kostar inget att ansöka och man ska bara fylla i ett låneformulär för att sedan få svar på sin förfrågan. Om allt ser OK ut så kan man ha pengarna på sitt bankkonto inom några timmar. Detta förutsätter förstås att man gör sin ansökan en vanlig bankdag, annars så kan det dröja till nästa bankdag för att pengarna ska synas på det egna kontot. En stor fördel med att ansöka online är att detta är helt gratis.

Låna med sms (smslån)

Om man föredrar att ansöka om smslån med betalningsanmärkning via ett vanligt sms så får man betala en mindre ansökningsavgift på 20 kronor. Man följer de instruktioner som finns på Meddelandelåns hemsida och det är mycket viktigt att man anger sin mejladress så att man kan få lånekontrakten. Om man blir beviljad lånet så kommer detta att meddelas till telefonen inom några minuter. I detta läge kan man bekräfta eller avslå. Eftersom det kostar en slant att ansöka om snabblån med sms så ska man förstås inte göra detta enbart för att undersöka möjligheten!

Mikrolån trots betalningsanmärkning

Anledningen till att Meddelandelån kan ge sms-lån med betalningsanmärkning är inte att de är villiga att ta större risker än andra lånegivare. Det handlar snarare om att man har en annan inställning till vad som kännetecknar kreditvärdighet. Genom att utnyttja ett poängsystem så kan saker som god inkomst, god skötsel av andra lån och så vidare vara med och bidra till att en gammal glömd räkning inte längre får så stor betydelse för det samlade intrycket. Detta gör att man kan få sitt mikrolån med betalningsanmärkning oavsett om man vill låna 500 kronor eller 5000 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>