Snabblån betalningsanmärkning – Pengos

Om en oförutsedd utgift dyker upp så behöver man verkligen inte ligga sömnlös. Med sms lån från Pengos så har man snart pengar på sitt bankkonto till goda villkor och låga kostnader. Det här är en kreditgivare som kan erbjuda effektiva snabblån som dessutom är mycket konkurrenskraftiga vad gäller avgifter och villkor. Du kan ansöka direkt online, med sms eller via en unik mobilapplikation. Det här är enkelt och säkert. En stor fördel med Pengos är att man kan få mikrolån med betalningsanmärkning. Det hela beror lite på hur den privata ekonomin ser ut i övrigt.

Pengos låna upp till 10 000kr första lånet gratis

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer eller för att låna pengar!

  1. Smslån trots betalningsanmärkning
  2. Sveriges Billigaste minilån här!

Så går lånproceduren för lån hos Pengos till

Pengos är en av få långivare som accepterar snabblån och smslån trots betalningsanmärkning. Klicka dig in till deras hemsida för att läsa mer!

En ny kund hos Pengos kan låna mellan 500-2000 kronor. När man är återkommande kund så kan man låna upp till 10000 kronor. Återbetalningstiderna ligger på 15, 30, 60 och 90 dagar. Dessa är förstås anpassade till hur mycket man lånar. För att göra en ansökan så kan man fylla i ansökningsformuläret på Pengos hemsida. Det första lånet är gratis. Både nya och återkommande kunder kan ansöka om lån via sms och detta är också enkelt och snabbt gjort. Om man har en iPhone eller Android telefon så kan man ladda ner låneapplikationen som gör det möjligt att ta ett mikrolån direkt från en mobiltelefon utan att använda sig av sms.

Villkor för snabblån & sms lån

För att få ett lån så måste man vara minst 18 år gammal och skriven i Sverige. Man kan som sagt få sms lån med betalningsanmärkning men det gäller att man inte har en massa problem med sin ekonomi. Pengos gör en kreditupplysning och använder sig av ett scoringsystem. Har man en betalningsanmärkning så kommer detta att ta ned poängen som man får, men samtidigt kan andra faktorer som att man inte har övriga lån eller att man har en hög fast inkomst bidra till att poängen ändå går upp. På så vis kan man få ett sms lån trots betalningsanmärkning. Detta är ett mycket rättvist system som är smart och en fördel både för den som lånar och för Pengos som kan göra vettiga bedömningar med hjälp av kreditupplysningar.

Återbetalningstiden för mikrolån & sms lån

Liksom hos alla andra kreditgivare så är det ett måste att betala tillbaka lånet i tid. Pengos ger mycket flexibla återbetalningstider och för större belopp så får man mer tid på sig att klara av inbetalningarna innan förfallodagen. Man kan inte flytta på förfallodagen så det är mycket viktigt att man väljer rätt återbetalningstid från start. Om man vill betala tillbaka snabbare så är detta möjligt. Skulle betalningen bli försenad så kommer detta att kosta 50 kronor extra.

Pengos Kundtjänst

Pengos har en mycket effektiv kundtjänst som har öppettider varje veckodag vilket gör att du för det mesta kan komma i kontakt med företaget. På vardagar så ska det inte ta mer än någon timme att få pengarna till sitt konto men på helger så kan man få vänta längre beroende på den bank man har. För frågor så kan man alltid ringa till Pengos eller skicka ett mejl. Det är dock viktigt att förstå att man inte kan ansöka om sms lån via telefon. Detta är något som måste skötas via deras sajt, med sms, eller genom en mobilapplikation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>