Ikano Bank – Privatlån & blanolån

Det finns flera mycket stora fördelar med Ikano Bank och det är bland annat att deras tjänster är så lätta att använda och enkla att förstå. Här erbjuder man en mycket mänsklig lånservice där din trygghet står i centrum. Du behöver inte veta mycket om blancolån, privatlån eller lån utan säkerhet i övrigt  för att komma igång med Ikano. De har till och med en rådgivare som finns där för dina frågor och för att hjälpa dig att styra upp din vardagsekonomi på ett vettigt sätt.

  1. Ansök om privatlån upp till 350,000 hos Ikano Bank
  2. Läs mer om banklån genom Ikano Bank här!


Så får du lån utan säkerhet med Ikano

För privatlån på 20000–135000 så kan man vända sig till Ikano Bank. Ikano ger blancolån med schyssta villkor och en ränta som ligger på normal nivå. Du kan låna pengar till boende, bil eller vad det nu än är som du behöver kontanter för. Det är inte så att du måste redovisa exakt vad du ska göra för varje belopp, men om du till exempel ansöker om bolån så kan du givetvis förvänta dig en process som liknar den som du hade mött i en traditionell bank där en noggrann kreditprövning kommer att utföras. Den stora skillnaden ligger i att det är så enkelt att ansöka om lån med Ikano. Du slipper mycket byråkrati och du får snabbt svar på om ditt lån blivit beviljat.

Viktiga regler och villkor vid lån

Det är mycket viktigt att ta en titt på de regler och villkor som gäller för Ikanos lån. Detta bör man göra innan man ansöker om lånet. Till grundkraven hör att du ska vara 18 år gammal, ha en årsinkomst på 125000 kronor och vara utan betalningsanmärkningar. Om man inte lever upp till dessa 3 punkter så är det ingen idé att fortsätta med låneansökningen hos Ikano Bank. Det är också viktigt att notera att man för belopp som ligger över 150000 kronor måste ha en medsökande för att bli beviljad lånet. Den som är medsökande ska också leva upp till de villkor och regler som gäller.

Inga dolda avgifter för privatlån eller blancolån

Ikano Bank strävar efter att vara så tydliga som möjligt och då du ansöker om ett lån så vet du verkligen vad som gäller. Det här är blancolån som inte kräver någon säkerhet eller kontantinsats och du kommer också att kunna slippa aviavgifter som annars är så vanliga. Du får från start tydlig information om den ränta du ska betala per månad och hur detta kommer att avspegla sig rent praktiskt som inbetalningsbelopp. Det kan inte bli mycket enklare än så här och det är just därför som så många väljer att låna från Ikano bank.

Stöd och råd

När du besöker Ikanos hemsida så ska du dra nytta av all hjälp som finns där. Ikano Bank jobbar en hel del med rådgivning både för lån och för besparingar. På så vis så kan man ge sina kunder det stöd de behöver för att klara av sin privatekonomi. Det här är något du kan dra stor nytta av både innan och efter det att du har tagit ett privatlån. Med goda råd och tips så kan du förändra din ekonomi och få mer att leva för i vardagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>