Ferratum smslån, mikrolån & snabblån

Om du vill slippa dolda avgifter och snabbt få ett kostnadseffektivt lån så gäller det att du väljer en seriös och pålitlig långivare. Hos Ferratum så strävar man alltid efter att göra låneprocessen så enkel som möjligt. Det betyder att du som kund får väldigt tydlig information om det som gäller. Dessutom har denna kreditgivare en mycket användarvänlig sajt där man snabbt förstår hur man kan få mer information eller hur man kan ansöka om ett internetlån eller smslån.

Låna mellan 500 kr och 12,000 kronor genom smslån, snabblån eller mikrolån hos Ferratum


Klicka här för att läsa mer eller låna pengar genom Ferratum

  1. Ansök om smslån hos Ferratum
  2. Ansök om snabblån eller mikrolån Ferratum

Ansök om mikrolån

Ferratum erbjuder snabblån, mikrolån och smslån till kunder över hela landet. Klicka dig in på deras hemsida för att läsa mer!

Sms lån och snabblån är guld värda då man kanske behöver en mindre summa mot slutet av månaden. Man kan ju inte vänta på lönen då kylskåpet inte längre fungerar eller då man har fått akut tandvärk. Den som vänder sig till Ferratum kan ansöka om deras mikrolån via telefonen eller direkt online. Detta är mycket enkelt gjort. Du anger det belopp som du vill låna och fyller sedan i ett formulär med din privata information. Det går snabbast att ansöka om lånet via deras webbplats eftersom man här kan godkänna lånevillkoren direkt när man ansöker. Via telefon tar det 10 minuter extra vilket inte är så farligt om man föredrar att låna via sms.

Vem får låna via snabblån eller smslån?

För att du ska kunna låna pengar med Ferratum så måste du vara minst 18 år gammal, ha ett eget telefonabonnemang samt ett eget bankkonto. Du kan alltså inte ta ett lån och skicka pengarna till en kompis bankkonto. Det är också viktigt att du inte har några betalningsanmärkningar om du vill ta ett sms-lån med detta företag. När du har tagit ett lån så måste du vänta 20 dagar innan du kan ta ett nytt. Den här regeln är till för att undvika penningtvätt.

Nya kunder hos Ferratum

Som ny kund hos Ferratum så kan du dra nytta av deras välkomsterbjudande. De ger nämligen lån på upp till 1000 kronor utan avgift och utan ränta vid det första lånetillfället. Om du inte behöver en större summa så är det verkligen läge att testa denna kreditgivare utan att behöva betala extra för det. Det ska dock nämnas att man får fina villkor från Ferratum även som återkommande kund, och det är enkelt att se precis hur mycket varje lånebelopp kommer att kosta. Kundtjänsten är öppen både vardagar och helger vilket givetvis underlättar då man som ny kund kan ha en massa frågor som man gärna vill få besvarade av en verklig person innan man skickar in låneformuläret.

Försenad återbetalning av snabblån

Det finns 4 olika återbetalningstider hos Ferratum och dessa är 15, 30, 60 och 90 dagar. Om du lånar maxbeloppet på 12000 kronor så har du 90 dagars återbetalningstid och för 500 kronors lån så krävs det att dessa är tillbaka inom 15 dagar. Om du skulle bli försenad med återbetalning av ditt smslån så är det viktigt att du kontaktar Ferratum och meddelar detta så att de kan hjälpa dig att slippa Inkasso åtgärder. Man får räkna med en avgift på 50 kronor för försenad betalning men det ligger i underkant om man jämför med andra svenska kreditgivare som ger mikrolån online.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>