Mikrolån & smslån med Vivus

Billigt och bra – kan dessa två ord verkligen höra ihop? Givetvis kan dem det, speciellt om man vänder sig till långivaren Vivus. Hos Vivus så erbjuder man internetlån som är både billiga och samtidigt är trygga och enkla att ansöka om. Det är helt klart vad man kan kalla för bra. Nya kunder blir särskilt premierade med  ett stort mikrolån helt gratis helt befriat från räntor och andra avgifter. En viktig anledning till att Vivus kan vara så generösa är att de har stödet från många nöjda kunder.

Gratis ansökning om mikrolån eller snabblån från Vivus. Låna upp till 7.000 kronor!

Klicka på länkarna nedan för att ansöka eller läsa mer om lånen

  1. Ansök om mikrolån eller snabblån hos Vivus helt gratis, klicka här!
  2. Klicka här för att ansöka om smslån hos Vivus finance AB

Ta ett snabblån med Vivus, gratis ansökning!

Låna pengar genom snabblån eller smslån hos långivaren Vivus. Alltid gratis ansökning för snabblån och mikrolån.

Hos Vivus lånar man först och främst då det handlar om en situation där man snabbt behöver kontanter för att klara månaden. Om en plötslig utgift dyker upp i slutet av månaden så kan denna lösas med ett sms lån från Vivus som sedan betalas tillbaka så snart som lönen kommer. Vivus är noga med att påpeka att snabblån ska fungera på detta vis för att hjälpa kunder att använda sig av snabblån på rätt sätt. För att kunna låna så måste du registrera dig som ny kund hos Vivus. Det här går snabbt och kostar ingenting. Då din registrering är klar så kan du fylla i en låneansökan online eller ringa kundtjänsten. Sedan går det mycket snabbt och då ditt lån är beviljat så skickas pengarna direkt till ditt konto.

Villkor för lånen

Man kan tycka att det känns lite snårigt med reglerna för lånen, men det tar inte många minuter att förstå hur allting fungerar och inse hur smidigt det hela är upplagt. Man kan nämligen låna från 18 års ålder men bara upp till 3000 kronor. För större belopp så ska man vara 20 och i vissa fall 22 år. Det här är ett säkerhetstänk som gagnar alla inblandade. Som ny kund behöver man inte oroa sig för att missa någon regel för Vivus har lagt upp ansökan på ett sätt som gör det tydligt om man kvalificerar sig för den lånenivå som man är intresserad av.

Belopp och återbetalningstid

Lånebeloppen hos Vivus startar på 1000 kronor och sträcker sig upp till hela 7000 kronor. Som ny kund så kan du få ett snabblån på 4000 kronor helt utan avgift och ränta. Om du är svensk medborgare med svenskt bankkonto och utan betalningsanmärkning så kommer du med största sannolikhet att bli beviljad detta internetlån. Det här är ett mikrolån som inte kräver någon säkerhet eller borgensman. Då du har tagit ditt sms lån så har du 30 dagar på dig att betala tillbaka pengarna.

Om du av någon anledning skulle uppleva att denna tidsperiod inte räcker så kan du alltid förlänga den och detta är unikt för Vivus. Du kan välja att förlänga lånet med 7, 14 eller 30 dagar. Du får såklart betala en avgift för detta, men det är ett mycket smidigt alternativ som gör att man kan undvika problem med försenade betalningar. Vivus har en kundtjänst som är öppen varje dag vilket gör att man lätt kommer i kontakt då man har frågor omkring sitt sms lån. Vivus lutar sig mot en lång erfarenhet av att ge snabblån, och det märks när man ser närmre på deras system och låneprocedur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>