Marginalen Bank – Privatlån & blancolån

Ansök om privatlån utan säkerhet från 25,000 till 350,000 kronor hos Marginalen Bank!

Marginalen Bank är en svensk långivare som strävar efter att underlätta din ekonomiska situation då du behöver låna pengar genom att erbjuda snabbt, enkla och mycket konkurrenskraftiga lån utan säkerhet. Företaget har funnits på marknaden sedan starten år -79 och har sedan dess och fram till idag lånat ut pengar till tusentals svenskar. Du kan mycket enkelt ansöka om ett lån genom Marginalen Bank med lånesummor mellan 25 tusen och 350 tusen kronor. Återbetalningstiden för ditt lån är mellan 2 år och 12 år. Räntan är rörlig.

Ansök eller läs mer nedan:

  1. Ansök om privatlån upp till 350,000 kronor här!
  2. Klicka här för att läsa mer om Marginalen Bank!

Så lånar du pengar genom Marginalen Bank

Marginalen Bank lånar ut pengar utan säkerhet.

Hos Marginalen Bank kan du låna upp till 350,000 kronor utan säkerhet. Bild: marginalen.se

Du ansöker om ditt lån hos Marginalen Bank på internet. Det är väldigt enkelt, och du kan antingen välja att skriva ut ansökningsblanketter på nätet som du sedan skickar in till Marginalen Bank eller att skicka din ansökning elektroniskt direkt på internet.

Att ansöka om lånet direkt på hemsidan är det snabbaste och enklaste alternativet. Det är väldigt lätt, och det enda du behöver göra är att klicka dig in på hemsidan och fylla i det låneformulär som finns där. Om du skulle behöva vägledning kan du vända dig till Marginalens kundsupport antingen genom att ringa till dem, eller genom att använda den smarta chattfunktion som finns tillgänglig på deras hemsida.

Behörig låntagare hos Marginalen

För att kunna låna pengar hos Marginalen Bank måste du ha fyllt 20 år och ha en årsinkomst på minst 120,000 kronor. Marginalen Bank har tyvärr inte någon möjlighet att låna ut pengar till privatpersoner som har skulder hos kronofogden, eller som har betalningsanmärkningar.

Utbetalning, återbetalning och månadskostnad för lånet

Direkt då din låneansökan beviljats från Marginalen Bank så skickas pengarna till ditt bankkonto. Marginalen Bank betalar ut pengar för privatlån/blancolån varje helgfri vardag. Hur lång tid det tar innan pengarna når ditt bankkonto beror på vilken bank du har men vanligtvis har du pengarna på ditt konto inom 1 till 4 dagar.

Återbetalningen av lånet sker via Marginalen Banks bankgirokonto. Du kommer varje månad att få en faktura med återbetalningsavi på det belopp som du och banken har kommit överens om. Återbetalningsbeloppet innefattar amortering, räntor och eventuella andra avgifter.

Räntan för ditt lån är individuell och det går därför inte specificera exakt hur mycket ditt lån kommer att kosta dig. När du klickar dig in på Marginalen Banks hemsida kommer du att hitta ett verktyg som kommer hjälpa dig att räkna ut den ungefärliga månadskostnaden för ditt privatlån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>