Risicum – Smslån och snabblån

Idag kan du dra nytta av den konkurrens som råder mellan de olika kreditgivare som ger smslån och andra typer av snabblån. Det stora utbudet av mikrolån gör att det finns många kostnadseffektiva alternativ som dessutom ger dig valfrihet och säkerhet. Hos Risicum finner du de traditionella mikrolånen till attraktiva priser. Här är allting tydligt och klart så du kan snabbt ta reda på hur mycket det kommer att kosta dig att låna pengarna. Med lån utan säkerhet på mellan 1000 kronor och 10000 kronor så kan Risicum vara det perfekta valet för en mer eller mindre knivig situation.

Låna från 500 kr till 10,000 kronor med mikrolån hos Risicum, gratis ansökning!

Klicka på länkarna nedan för att låna pengar eller läsa mer!

  1. Gratis ansökan om snabblån eller mikrolån hos Risicum
  2. Låna upp till 10,000 kronor med smslån hos Risicum

Så lånar du pengar hos långivaren Risicum

Hos Risicum kan man låna från 500 kronor till 10,000 kronor genom snabblån eller smslån. Besök deras hemsida för att läsa mer.

Som ny kund hos Risicum så måste du upprätta ett nytt användarkonto som ger dig en PIN-kod. Det är med denna PIN-kod som du vid senare tillfällen kan ta sms lån utan att först besöka deras hemsida. För många är det dock mycket smidigt att låna direkt online eftersom det går minst lika fort och är mycket säkert.

Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär med dina uppgifter. Du anger hur mycket du vill låna och om du vill ha en återbetalningsperiod på 30, 60 eller 90 dagar. Det här kostar ingenting. Om du skickar din ansökan under kontorstid så kommer det bara att dröja några minuter tills du får ett besked. Sedan kan du snabbt ha pengarna på ditt bankkonto.

Vem får ta smslån eller mikrolån

För att kunna ta ett mikrolån hos Risicum så ska du vara 20 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år tillbaka i tiden. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och du måste taxera en årlig inkomst på minst 24000 kronor. Risicum kommer att kontrollera din kreditvärdighet med kreditupplysningsföretaget Soliditet AB. Det här är en snabb procedur som dessutom kringgår den sedvanliga UC processen som leder till att man får kreditupplysningar registrerade. Om det visar sig att du lever upp till de villkor som gäller för snabblånet så kommer du att få det inom några timmars tid.

Återbetalningar av lån till Risicum

Hos Risicum så kan man välja mellan 30, 60 och 90 dagars återbetalning. För de minsta summorna så är det förstås en månads återbetalningstid som gäller, men för större belopp så bör du jämföra kostnaderna. Om du snabbt kan betala igen så kan detta vara att föredra, men se till att du verkligen kommer att spara pengar på detta vis. Om du skulle vilja betala tillbaka ditt lån tidigare så är detta möjligt helt utan extra kostnader.

Support och säkerhet

Risicum erbjuder en mycket säker tjänst där man absolut inte behöver oroa sig för att dela med sig av privat information via ansökningsformuläret online. Då du tar ett sms-lån med Risicum så får du även kundtjänst som håller hög klass. Den är förvisso bara öppen på vardagar mellan 8.00–16.00 men svaren kommer snabbt och det finns definitivt en känsla av att kunden står i centrum. Nya kunder bör utforska Risicums hemsida där det finns en utmärkt frågor och svar avdelning som på ett tydligt sätt förklarar hur det fungerar med mikrolån och återbetalningar. Återkommande kunder bör också lägga detta på minnet även om lånen kommer att tas direkt från mobilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>