Lån utan säkerhet på internet med SevenDay

Det kan dyka upp tillfällen i livet då man behöver låna pengar. Hos SevenDay är alla välkomna att låna! SevenDay är specialiserade på privatlån och blancolån, och hos dem kan du snabbt och tryggt låna från 10,000 kronor upp till hela 300,000 kronor helt utan säkerhet.

Sevenday – Vi är specialister på privatlån. Klicka här för att läsa mer.

Låna pengar eller läs mer om lån genom SevenDay – klicka nedan!

  1. Ansök om lån utan säkerhet upp till 100,000 kronor här!
  2. Ansök om lån utan säkerhet upp till 300,000 kronor här!
SevenDay - Lån upp till 300,000 kronor utan säkerhet!

Hos SevenDay kan du låna upp till 300,000 kronor direkt på nätet helt utan säkerhet! Bild: sevenday.se

Oavsett vad du behöver dina pengar till så kan du låna genom SevenDay. Du får låna till precis vad du vill! Kanske behöver du låna pengar för att köpa en stuga, låna till en jordenrunt-resa eller låna pengar till ditt bröllop?

SevenDay ställer inga onödiga frågor, utan dem fokuserar istället på det dem gör allra bäst – nämligen att lånar ut pengar till privatpersoner över hela landet till bra villkor och låga räntor!

Så lånar du hos SevenDay

Du ansöker snabbt och lätt om ditt privatlån hos SevenDay på deras hemsida, och en låneansökan brukar inte ta mer än några minuter att genomföra. Du behöver bara fylla i ett enkelt formulär som du finner på deras webbplats med uppgifter om dig själv, hur mycket pengar du behöver låna, lånets löptid samt dina bankkontouppgifter. Där efter kommer SevenDay granska din ansökning, och efter bara en liten stund så kommer du få svar angående huruvida din ansökan om privatlån godkänts eller ej.

SevenDay erbjuder också en typ av specialutformad prisgaranti för sina lån. Det betyder att om du skulle beviljas ett lån med ett visst totalpris av någon annan bank eller långivare i landet, så lovar SevenDay att du får ett bättre pris hos dem.

Lånevillkor och andra krav för lån

Det som krävs för att du ska kunna få ett lån genom Sevenday är att du fyllt minst 20 år. SevenDay har tyvärr inte möjlighet att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkningar. Du måste också ha en taxerad årsinkomst på minst 120,000 kronor samtidigt som inte har något aktuellt skuldsaldo hos kronofogden. Du måste också varit skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka i tiden.

Om ni är två personer som tillsammans vill ansöka om ett lån går detta givetvis bra. Chansen till att ert lån ska beviljas ökar faktiskt om ni ansöker om lånet gemensamt, men för att detta ska vara möjligt så måste ni vara skrivna på samma bostadsadress.

Låneskydd – försäkra ditt lån

Hos SevenDay kan du teckna ett låneskydd. Ett Låneskydd ger dig en trygghet för både dig själv och din ekonomi. Låneskyddet fungerar som en typ av försäkring och träder in för att täcka dina ekonomiska kostnader om något oförutsett skulle ske. Det kan exempelvis vara bra att ha ett låneskydd om du skulle bli arbetslös, om du skulle bli sjukskriven eller om andra liknande incidenter skulle ske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>