Snabblån, smslån & mikrolån – Nanokredit

Det kostar ingenting att ansöka om mikrolån hos Nanokredit.se som är en svensk kreditgivare som kan erbjuda attraktiva snabblån och smslån. Dessutom så är låneprocessen via detta företag mycket enkel och smidig vilket gör att man snabbt får hjälp då man behöver det. Idag ska man inte behöva gå med tandvärk eller acceptera en trasig kyl till löning då man kan ta enkla smslån via pålitliga företag som NanoKredit. Det är dock viktigt att man betänker de villkor och regler som gäller så att man har full koll på när man ska betala tillbaka och hur mycket.

Nanokredit – lägst avgifter! Låna upp till 8000 kr till marknadens lägsta avgifter.

Så ansöker du om ett internetlån

Nanokredit är en långivare som kan erbjuda Smslån, snabblån och telefonlån till konkurrenskraftiga priser. Låna upp till 8,000 kronor snabbt och enkelt!

Med NanoKredit så har man tre olika alternativ för ansökan om lån. Du kan ansöka om ett sms-lån via din mobiltelefon förutsatt att du har ett mobilabonnemang utan hemligt nummer. Du kan också ringa direkt till deras kundtjänst där de kommer att ta in information från dig muntligen. Ännu enklare är det att fylla i deras låneformulär direkt online. När du har skickat din ansökan så görs en kreditprövning och sedan får du svar om ditt lång blivit beviljat. Då du får ett ja så kan du ha pengarna på ditt konto innan klockan 13.30 samma dag. Annars kommer pengarna att betalas ut nästa vardag innan klockan 17.00. Låna pengar hos Nanokredit.se.

Regler och villkor för smslån och mikrolån

För att få ett snabblån med NanoKredit så måste man vara mellan 20 och 70 år. Man får inte ha några betalningsanmärkningar och man ska ha varit folkbokförd i Sverige under minst 2 års tid. NanoKredit kommer att köpa information om den som ansöker om mikrolån via ett kreditupplysningsföretag som inte är UC. Detta betyder att de snabbt får reda på om man lever upp till kraven samtidigt som kreditupplysningen inte registreras hos UC.

Återbetalningstid för Nanokredits snabblån

En stor fördel med NanoKredit är att de ger kunden möjlighet att vara flexibel med återbetalningstiden. Istället för att hamna i en problematisk situation där man inte lyckas betala tillbaka i tid så kan man från start ge sig själv en längre återbetalningstid. Återbetalningstiden ligger mellan 20-90 dagar men den tid man får är alltså inte styrd av det belopp som man lånar med sitt snabblån. Det man ska tänka på är att det givetvis kommer att kosta mer om man lägger upp lånet på längre tid. Så är det ju med alla lån, men denna kostnad kan vara väl värd att ta då man inte ser någon annan utväg och måste ta hand om en utgift som inte kan vänta till löning.

Lånebelopp hos Nanokredit

Hos NanoKredit kan man låna från 1000 kronor till 8000 kronor. Som ny kund så kan man dra nytta av ett första mikrolån på 1500 kronor som är gratis. Detta ska betalas tillbaka inom 20 dagar och det har inga dolda avgifter. Hos NanoKredit är man också duktiga på att premiera återkommande kunder med en rabatt på 5% på kostnader för kommande lån. Därför så lönar det sig att göra NanoKredit till det första valet för snabblån både idag och imorgon. Företaget har ett gott rykte vilket givetvis beror på att de kombinerar effektivitet, valmöjlighet, och säkerhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>