Lendo privatlån – lån utan säkerhet

Det finns tillfällen då man kan behöva hjälp med ett lån utan säkerhet som ändå är säkert. Ett bra alternativ för den som behöver ett lån på max 350,000 eller för den som vill samla sina lån för att sänka lånekostnader är Lendo ett utmärkt alternativ. Lendo är en etablerad kreditgivare som ger en smidig service för den som vill ta reda på bästa möjliga villkor för blancolån. Du slipper leta i djungeln av banker och långivare då Lendo gör jobbet åt dig. Samtidigt behöver du inte betala något för att göra denna undersökning.

Låna pengar genom Lendo! Privatlån, och blancolån på upp till 350,000 kronor!


Klicka på länkarna nedan för att läsa mer eller ansöka om lån!

  1. Ansök om blancolån eller privatlån från 5,000 – 350,000 kr genom Lendo
  2. Ansök om ett lån utan säkerhet trots betalningsanmärkning hos Lendo

Privatlån som är privata hos låneförmedlaren Lendo

Lendo är en av landets största låneförmedlare. Hos Lendo kan du bland annat få hjälp med att hitta ett bra privatlån eller blancolån.

Då du vill låna från en traditionell bank så kan det innebära en omständlig process där du måste redogöra för hur du har tänkt använda vartenda öre av lånet.

Detta slipper du då du vänder dig till Lendo för ett privatlån. Tanken med lån utan säkerhet är ju att du ska ha friheten att göra vad du vill med pengarna som du lånar.

Det är klart att du kommer att bli kontrollerad via en kreditupplysning, men om du har en hyfsat ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar så ska du kunna få ett blancolån utan en massa onödiga frågor. Lendo kan faktiskt hjälpa även personer med betalningsanmärkningar att låna pengar. Dock kan en person som har en eller flera betalningsanmärkningar enbart låna upp till 30,000 kronor!

Låna till nytt hem, ny bil eller en resa

Med ett mindre privatlån så är det många drömmar som kan uppfyllas. Även om man har en stabil inkomst så räcker det kanske inte riktigt till för att komma iväg på en Thailandsresa under detta årtionde. Bilen börjar se skruttig ut och hemmet skulle behöva ett ansiktslyft – dags för ett privatlån! Många vänder sig till Lendo för att ta tag i renovering eller för att skaffa en ny bil eller båt. I och med att företaget ger så tydliga regler och villkor samt möjlighet till försäkring så är det ett tryggt alternativ. Dessutom så får man nyttig vägledning på vägen till lånet så att man verkligen vet vad man ger sig in på.

Återbetalning av lånet

Det kostar alltid pengar med lån och detta är något som är viktigt att förstå. Lendo strävar efter att ge de allra bästa räntesatserna och de lyckas ofta med detta genom att leta upp den bank eller kreditgivare som är villig att ge dig de bästa villkoren. Nu är det dock så att din kreditvärdighet kommer att påverka den ränta som du får. Den som redan har lån och kanske en lägre inkomst kan inte räkna med att få minimal ränta. Samtidigt så har man en bättre chans då man låter Lendo söka upp de bästa alternativen. För att få reda på vad ditt lån skulle kunna kosta så måste du göra en ansökning. Detta kommer att innebära en kreditprövning och sedan ett svar som du kan ta ställning till. Denna process kostar ingenting.

Samla flera lån till ett

Den som har en massa små lån som tillsammans kostar en hel del kan överväga att samla dessa till ett enda blancolån. Det här kan ge en stor besparing eftersom man på detta sätt slipper enskilda avier. Lendo kan hjälpa till med samlingslån så att du inte längre måste hålla reda på en massa olika månadsräkningar, och detta kan vara ett gott tips för den som vill få lite andrum i vardagsekonomin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>