OK Money – Internet, snabblån & smslån

Om du är på jakt efter en kreditgivare som kommer att ge dig ett större snabblån som förstagångskund så ska du se närmre på OK Money. Det här är ett företag som jobbar på ett mycket flexibelt vis. Detta kan man se på deras varierade lånebelopp och de möjligheter som ges till smidiga återbetalningar. Med OK Money så kan du få ett mikrolån som passar dig perfekt. Det är dock mycket viktigt att du är medveten om de olika villkoren som gäller, och det särskilt då det handlar om en kreditgivare som har ett så varierat utbud av internetlån.

Snabblån, smslån eller mikrolån på upp till 10,000 kronor genom OK Money

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer eller låna pengar

  1. Klicka här för att ansöka om smslån hos OK Money
  2. Klicka här för att ta snabblån eller mikrolån på upp till 10,000 kronor

Låna med OK Money

OK money erbjuder snabblån, mikrolån och smslån från 500 kronor och upp till 10,000 kronor till kunder över hela landet.

Med OK Money så kan du låna mellan 500–10000 kronor. Det enklaste är att ansöka om ett smslån online och att använda sig av en e-legitimation för att bekräfta att du verkligen är du. Om du vill använda dig av din telefon så kan du även bekräfta din identitet via sms. I detta fall så är det viktigt att du inte har ett hemligt telefonnummer.

Så snart som du har fyllt i din låneansökan och skickat in den så får du ett preliminärt besked. Detta är baserat på det belopp som du ansökt om och att du har kryssat för att du godtar regler och villkor. Nu kommer du förstås att bli kontrollerad med en kreditupplysning som går mycket snabbt.

Om du blir godkänd så skickas pengarna till ditt bankkonto. Du får besked om detta med ett sms så att du slipper kontrollera om pengarna har kommit. För att låna med sms så måste du vara återkommande kund eftersom detta kräver en PIN-kod. Koden får du vid din första låneansökan så spar den till framtida lånetillfällen då ett snabblån kan göras via din mobiltelefon.

Regler och villkor för internetlån & smslån

Den som är 18 år kan låna upp till 2000 kronor med OK Money. För större belopp så måste man minst vara 20 år gammal. Dessutom så måste man ha en taxerad årsinkomst på minst 24000 kronor för att bli beviljad ett smslån eller internetlån. OK Money gör sina kreditupplysningar med Soliditet AB och på så vis så tar man reda på om det som du intygat i din ansökan verkligen stämmer. Detta är en trygghet för dig och för alla andra som väljer att ta mikrolån med OK Money. Om du har ett hemligt telefonnummer så kan du ändå ansöka om snabblån så länge du har ett Nordea personkonto eller Bank ID.

Återbetalning

När du tar ett smslån med OK Money så kommer du att ha 30, 60 eller 90 dagars återbetalning. Beroende på lånets storlek så kan återbetalningen göras i flera delar. Det är viktigt att du är medveten om att det kan ta några dagar innan en betalning registreras. Därför ska du se till att du inte missar förfallodatum och betalar in lånebelopp samt avgifter vid samma tillfälle. En stor fördel med OK Money är att deras kundtjänst alltid är öppen. Detta ger dig det stöd du behöver både innan och efter det att du har blivit beviljad ett snabblån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>