Bigbank – Blancolån & privatlån

Den som behöver ett större eller mindre privatlån bör vända sig till Bigbank. Det här är en kreditgivare som grundades i Estland men som nu kan erbjuda den svenska marknaden trygga och snabba lån utan säkerhet från 10000 kronor och upp till 100000 kronor. Företaget ger bra villkor och en snabb service som gör att man kan ta hand om sitt blancolån precis då det behövs. En stor fördel med Bigbank är att allting är så tydligt. Redan då du besöker deras hemsida så kan du göra dig en ungefärlig uppskattning av vad ditt lån utan säkerhet kommer att kosta.

Låna mellan 10,000 kronor och 100,000 kronor helt utan säkerhet hos BIGBANK

Klicka på länkarna nedan för att få mer information:

  1. Ansök om ett nytt blancolån eller privatlån genom Bigbank
  2. Samla dina dyra lån och krediter hos Bigbank och spara pengar!

Så går det till att ta lån utan säkerhet

Hos Bigbank kan man ta ett lån utan säkerhet (Privatlån & blancolån) till mycket bra villkor och till låga priser!

Det kostar ingenting att ansöka om lån utan säkerhet med Bigbank, så du har inget att förlora på att försöka. Ansökan gör du direkt på deras hemsida eller via telefon och den är säker i alla lägen. I och med att man kan ta lite större privatlån med detta företag så tar det också lite längre att behandla dessa. Från det att man ansöker om lånet så får man räkna med några dagar innan pengarna finns på kontot. Man måste nämligen invänta det kontrakt som ska signeras för att betalningen ska kunna utföras.

Vem får låna hos Bigbank?

För att få ta ett blancolån med Bigbank så måste man minst vara 20 år gammal. Om man är äldre än 75 så får man inte låna. Här behöver man inte vara svensk medborgare men man ska ha ett uppehållstillstånd i Sverige sedan 3 år tillbaka. Dessutom så gäller det att ha en årsinkomst på minst 120000, och det är OK om denna inkomst kommer ifrån en pension. Om man kan lägga upp lånet med en e-legitimation så finns det mycket att spara på detta eftersom det då inte tas ut någon uppläggningsavgift. Beroende på den storlek av lån som man ansöker om så kommer man att bedömas via en kreditupplysning. Det går inte att få lån utan säkerhet hos Bigbank om man har betalningsanmärkningar, men annars är kraven inte särskilt tuffa ens för lite större belopp vilket kan vara en lättnad då man har fått nej från traditionella banker trots att man klarar av en snabb återbetalning.

Återbetalningar av blancolån & privatlån

För ett mindre privatlån så betalar man tillbaka inom en månads tid men för större belopp så kan det handla om allt mellan 6 och 72 månader som återbetalningstid. När lånet är utbetalat så får man varje månad en räkning där den fasta räntan samt avgiften finns med. Om man skulle vilja betala tillbaka snabbare så kan man ordna med detta genom att kontakta Bigbanks kundtjänst. Om man skulle bli försenad med sin inbetalning så tillkommer det en betalningsavgift så det gäller att hålla koll på räkningarna och betala tillbaka i tid.

Support

Bigbank har en svensk kundtjänst som är öppen under veckodagarna. Det är mycket enkelt att komma i kontakt via telefon, email, chatt eller Skype. Det här är ett seriöst låneföretag som värnar om sina kunder och det märker man då man kontaktar deras vänliga och informativa kundtjänst. Innan du tar ett blancolån med Bigbank så kan du alltid ringa och ställa personliga frågor för att säkra dig om att du fattar rätt beslut om belopp och återbetalningstid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>