Bluestep bostadslån & bolån


Idag finns det mindre privatlån med betalningsanmärkning som gör det möjligt för en person med stabil ekonomi att ta ett snabblån om det skulle krisa. Men hur står det till med större lån som till exempel bolån? Den som vill ta ett bostadslån med betalningsanmärkning kommer snabbt att upptäcka att bank efter bank säger blankt nej. Det är ingen som vill ta risken trots att man kanske fick anmärkningen på grund av ett misstag och inte på grund av att man inte kan betala sitt lån. Hos Bluestep så ser man annorlunda på återbetalningsförmåga och detta öppnar en dörr för den som annars inte kan få ett bostadslån.

Ett bostadslån med betalningsanmärkning

Hos Bluestep kan man få bostadslån trots betalningsanmärkningar. Klicka dig gärna in på deras hemsida för att läsa mer!

Det här låter ju som en omöjlighet, men det är det inte med Bluestep. Bluestep välkomnar alla som behöver ta lån, men de är särskilt fokuserade på den som inte kan få lån av traditionella banker. I många fall så beror detta inte på den faktiska återbetalningsförmågan utan på att man har en betalningsanmärkning som ligger och skräpar hos Kronofogden trots att man sedan länge tagit hand om skulden. Då man vänder sig till Bluestep så görs en individuell kreditupplysning där man kommer att titta på den framtida återbetalningsförmågan, och sedan fatta ett beslut baserat på detta. Bluestep är en seriös och säker lånegivare som jobbar på ett annorlunda sätt där man ser till din nuvarande ekonomi och förmåga hellre än vad som var fallet för några år sedan.

Vem får ta lån?

Om du är projektanställd, bor utomlands eller har eget företag så kan det vara så att din vanliga bank inte är villig att ge dig ett bostadslån. Bluestep kan där emot bevilja dig ett lån, men det hela beror förstås på hur din ekonomi och vardagssituation ser ut. Den stora fördelen är att din ekonomi kommer att beaktas och undersökas. Saker som annars hade upplevts som hinder är inga problem med Bluestep och det hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Om du har råd med ett lån med hjälp av studiemedel, aktieutdelning, styrelsearvoden, sjukpenning, ersättning för arbetslöshet med mera, så kan du få ett lån med Bluestep och detta även om du skulle ha en betalningsanmärkning!

Hur mycket pengar kan man låna?

Storleken på ett bolån med betalningsanmärkning kommer att påverkas av flera faktorer. Bluestep ser förstås på saker som värde på den nya bostaden, värde på den bostad som du eventuellt säljer, om du har en kontantinsats, och så vidare. Den ränta du får är också individuell så därför så måste du kontakta Bluestep för att få siffror som gäller specifikt för dig. Bluestep försöker i alla lägen att ge lägsta möjliga ränta och i många fall kan det löna sig att lägga om tidigare lån till detta företag.

Kontakta Bluestep

Om du är intresserad av Bluesteps tjänster med bolån trots betalningsanmärkning och andra typer av lån så kan du kontakta deras kundtjänst via telefon eller e-mail. Det enklaste är att besöka deras hemsida där det finns en kontaktavdelning som är uppdelad efter den typ av lån som man har behov av. Kundtjänsten är öppen under alla veckodagar och om man föredrar att Bluestep ringer upp så kan man skicka sitt nummer och namn så får man ett samtal inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>