Folkia smslån & mobillån

Plötsligt står man där och inser att bilen inte rör sig och att detta kommer att kosta några tusenlappar som man absolut inte har att laga. I detta läge kan man välja att sätta sig ned och gråta eller att leta upp ett bra mikrolån för att ta hand om eländet. Hos Folkia kallar man mikrolånet för det lilla folklånet och det är verkligen ett passande namn för detta internetlån eftersom lånet är till för alla.

  1. Ansök om lån upp till 5,000 kronor hos Folkia!
  2. Läs mer om Folkias snabblån & smslån här!

I och med att du kan ta ett snabblån så kan du ju gå vidare med viktiga sysslor. Lånet betalar du tillbaka så snart som lönen kommer och sedan är det hela ur världen. Hos Folkia kan du välja att ansöka om lånet direkt på internet, alternativt ta ett smslån eller mobillån.

Så går det till att låna pengar

Det finns tre metoder för att ansöka om smslån från Folkia. Man kan använda sig av sin mobiltelefon, ansöka direkt online eller ringa Folkia och ordna med lånet. Alla metoder är enkla och snabba, men den som kommer som återkommande kund kan dra stor nytta av att använda sig av sms-ansökan via mobiltelefon. För att få ett mikrolån så måste du först och främst fylla i ett låneformulär. Nya kunder måste se till att ge korrekt information där saker som namn, personnummer och email ska ingå. Sedan måste man godkänna villkoren för lånet innan pengarna kan skickas till det bankkonto som man har angett. En vanlig vardag så ska detta inte ta lång tid och du kan ha pengarna på ditt konto inom någon timmes tid. På helger får man räkna med att vänta till måndagen för att få tag i pengarna som man lånar.

Vem får låna via snabblån, mobillån eller smslån?

Då du anger dina personuppgifter så kommer Folkia att kontrollera att du lever upp till deras regler och villkor. Du måste vara 18 år och utan betalningsanmärkning. Dessutom ska du ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 2 åren och du måste ha ett eget telefonnummer. Om din kreditprövning visar att du lever upp till dessa krav så får du ett smslån från Folkia och då gäller det att du betalar tillbaka i tid för att vara aktuell för fler lån från samma företag.

Hur mycket kan jag låna?

Folkia ger lån från 1000 kronor upp till 10000 kronor. Om du kommer som ny kund så bjuder företaget på den vanliga avgiften för beloppet 1000 kronor. Det är viktigt att man inte lånar mer än vad man klarar av, men Folkia ser till att större belopp får en längre återbetalningstid så att det inte blir för stressigt då man lånar lite mer än någon tusenlapp. Tanken är ju att man ska kunna täcka för en oförutsedd utgift och sedan snabbt betala tillbaka då lönen kommer i ett, två, eller tre steg.

Smidig kundtjänst hos Folkia

En stor fördel när man tar mikrolån från Folkia är att de är duktiga på att sköta kontakten med kunder. Under vardagar och helger så har man förstås olika öppettider men det går nästan alltid att komma i kontakt med en representant för denna kreditgivare. Detta ger en trygghet både för nya och återkommande kunder. Kom ihåg att Folkias hemsida är mycket informativ så att man snabbt kan få svar på de allra vanligaste frågorna om snabblån direkt online.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>