Kundfinans sms lån & snabblån

Kundfinans är en lånegivare som är stolt över att tillhöra ett av de billigaste alternativ för sms lån som finns online. De har dock flera anledningar till att känna sig nöjda med sin tjänst. Hos Kundfinans är det nämligen mycket enkelt att förstå hur mycket ett mikrolån kommer att kosta och vad man ska göra för att få det. Med stor genomskinlighet så uppnår man både effektivitet och trygghet som gagnar alla inblandade. Här kan du snabbt ta lånet som räddar slutet av månaden.

  1. Låna 5,000 kronor snabbt genom SMSlån hos kundfinans här!
  2. Läs mer om snabblån & mikrolån från Kundfinans!

Ansökan om sms lån

Man kan säga att Kundfinans tillhör ett av de säkraste alternativen för snabblån och sms lån som finns online. Detta företag lägger nämligen stor fokus på varje låntagares säkerhet genom att ställa krav som gör att man bara kan låna om ekonomin håller för det. För det första så måste man vara minst 21 år för att få ett mikrolån och man ska ha en taxerad inkomst på minst 100,000 kronor. Man får inget lån med betalningsanmärkningar och dessutom så ska man ha ett bankkonto som är svenskt. För en person med normal ekonomi så är dessa krav lätta att uppfylla och det är bra att de finns som skydd för den som kanske inte bör ta ett lån.

Lån och återbetalning

Hos Kundfinans så kan man låna mellan 1000 kronor och 4000 kronor. Du fyller i låneformuläret online med den summa som du är intresserad av. För att identifiera dig så kan du använda en e-legitimation och om du ansöker en vanlig vardag så får du ganska direkt svar på om ditt lån blivit beviljat. När ett mikrolån blir beviljat så kan det skickas direkt till ditt bankkonto och nu har du 30 dagar på dig att betala tillbaka. Det är mycket viktigt att du betalar tillbaka ditt snabblån i tid så att du slipper problem med påminnelser och Inkasso. Detta är ju trots allt mycket små internetlån så det borde inte vara någon stor sak att betala inom 30 dagar.

Fördelar med Kundfinans

Förutom att man får mikrolånen snabbt och säkert så finns det fler fördelar med att låna från Kundfinans. En av dessa är att din kreditupplysning inte kommer att registreras hos UC. Detta beror på att Kundfinans köper sin kreditupplysning från ett annat kreditupplysningsföretag som inte lämnar ut någon information om detta. Det här kan vara mycket smidigt om du planerar att ansöka om ett större lån inom en snar framtid och vill undvika frågor om kreditupplysningar. Det är också mycket smidigt att låna igen som återkommande kund då man inte behöver gå igenom samma process som vid första lånetillfället.

Viktigt att tänka på

Som ny kund hos Kundfinans så kan du bara låna upp till 2000 kronor. Då du har bevisat att du klarar av återbetalning så får du möjligheten till att ta mikrolån på högre belopp. Kundfinans jobbar inte med delbetalningar eller förseningsavgifter därför så måste man vara mycket noggrann med att betala tillbaka i tid. När Kundfinans ger 30 dagar för återbetalning så innebär detta att man måste betala tillbaka det lånade beloppet samt ränta och avgift vid samma tillfälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>