Det finns tre stora skillnader mellan att handla aktier och binäraoptioner. För det första är det mycket sällan som den som investerar i aktier förlorar hela det investerade kapitalet, något som kan ske med optioner. För det andra kan man få betydligt större utdelning av optionerna och för det tredje erbjuder många mäklare bonusprogram vid optionshandel. Några av de bonusar som går att få är:

Första insättning

Det är inte ovanligt att få 20-100% på den första insättningen. Det betyder att man har upp till dubbelt så mycket pengar på kontot inför att man börjar handla. Däremot finns det alltid krav för att bonusen ska förvandlas till riktiga pengar. Detta handlar om att man ska ha omsatt pengarna i handel ett visst antal gånger. Är man en stor handlare kan man även få kommande insättningsbonusar flera gånger per år.

Inbjudningsbonus

Den kund som rekryterar en annan kund kan även få en bonus. Det kan vara en engångssumma som antingen räknas som bonus eller som riktiga pengar.

Gratis pengar/ Riskfria köp

Under vissa kampanjer får köparna genomföra ett visst antal köp av binära optioner. Om kunden skulle lyckas bra med köpet och därmed tjäna på det hela är hela vinsten bonus. En bonus som måste låsas upp innan den går att ta ut – likt första insättningsbonusen.

Och du får…

En bonus måste inte alltid handla om pengar. Ordet betyder bara att man får något utöver vad som förväntas. En del mäklare erbjuder sina kunder speciella videos där strategier och taktik lärs ut – men enbart för de som genomfört en insättning. Andra har erbjudanden om att man kan få en bok eller något annat som en gåva.

Oavsett väg så har bonusen alltid en speciell funktion från mäklaren – att få kunden att handla mer. Granska därför bonusen noga och ta enbart de som passar ditt sätt att handla.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>