Att låna pengar behöver idag verken vara speciellt ansträngande eller svårt. Allt eftersom internet har vuxit till vad det är idag så har det också under tiden blivit allt enklare att låna pengar direkt på nätet. Numera behöver man inte personligen traska ner till det lokala bankkontoret för att ansöka om ett lån, utan det räcker istället med att man med hjälp av några enkla knapptryck på sin dator, mobil eller surfplatta klickar sig in på bankens hemsida och lånar pengar där. En av orsakerna till detta stavas e-legitimation.

Tips för läsare: Är du intresserad av att låna pengar?
Låna upp till 50,000 hos L’easy eller vänd dig till Cash2you för att låna 15,000 kronor snabbt!

Ofta tar det inte mer än några få minuter för att bli klar med en låneansökan, och det brukar heller inte krävas någon direktkontakt med någon anställd hos banken. Allt sker numera automatiskt, och du får sedan in dina pengar direkt på ditt bankkonto bara efter några timmar eller dagar beroende på hur snabb din långivare är.

Vad är egentligen en e-legitimation?

Att använda e-legitimation för att ansöka om lån kan vara en god idé.

Att använda e-legitimation när du ska ansöka om ett lån hos banken på internet kan vara en god idé. Bild: wikimedia.org

En e-legitimation är helt enkelt en vanlig legitimation som man använder då man ska legitimera sig för att bevisa vem man är på internet. En e-legitimation har precis samma status som en vanlig legitimation så som ett körkort, ett pass eller någon annan ID-handling. En e-legitimation kan vara bra att använda för att exempelvis deklarera, bevisa vem du är för olika myndigeter eller att använda när du ska låna pengar hos banken. Du kan mycket enkelt skaffa en e-legitimation genom att kontakta din bank, så hjälper dem dig med att få din egna e-legitimation. För att ansöka om e-leg klicka här!

Använd e-leg för att låna pengar snabbt & enkelt

Det absolut smidigaste sättet för att ansöka om ett lån är göra det direkt på internet. Det går ofta både fortare och är mindre krävande än att besöka banken personligen. Oavsett ifall du ska ansöka om ett smslån, ett bostadslån eller ifall du behöver ett lån utan säkerhet så kan du använda din e-legitimation för att bevisa vem du är.

Genom att använda din e-legitimation när du ansöker om ett lån kan det också vara så att du får in dina lånade pengar till ditt bankkonto fortare än vad du skulle fått om du exempelvis skulle skickat in massa olika papper med underskrifter och liknande till din långivare. Genom att använda e-leg så kan du få ditt lån beviljat på bara några få minuter!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>