Är du intresserad av att köpa en bil samtidigt som du saknar pengarna? Då kan du snabbt och lätt ansöka om att låna pengar direkt på internet genom ett billån. Det finns mängder av möjligheter för den som behöver låna pengar idag, och långivarna på den svenska marknaden är fler än någonsin.

Behöver du låna pengar till en bil? Låna upp till 50,000 kronor hos Leasy!

Det finns några olika alternativ för dig som behöver låna pengar till att köpa en bil. Du kan antingen välja på att ansöka om ett billån med säkerhet eller att ansöka om ett billån utan säkerhet. Du som har en bostad har även möjligheten att belåna bostaden för att få fram snabba pengar till ditt bilköp.

Ansök om billån utan säkerhet

Ansök om ett billån för att låna pengar till en bil.

Du kan ansöka om ett billån när du behöver låna pengar för att köpa en ny eller begagnad bil. Bild: Luftfahrrad via wikimedia.org

Det finns väldigt många långivare som erbjuder billån utan säkerhet. Ett sådant lån är egentligen ett helt vanligt blankolån eller privatlån där lånevillkoren justerats för att passa ett bilköp. För att läsa mer om billån eller för att ansöka om ett billån utan säkerhet så kan du klicka på någon eller några av de länkar som vi lagt till ovan.

Det är svårt att säga exakt hur mycket du kommer att behöva betala för ditt lån med tanke på att räntor och avgifter kan variera från bank till bank. Dessutom brukar kostnaden för ett billån variera beroende på hur mycket pengar man lånar, lånets löptid samt hur lång återbetalningstid man vill ha på sitt lån. Det finns flera aktörer som lånar ut pengar till bilköp på internet.

Låna pengar till bilen med säkerhet

Det finns även långivare som erbjuder billån med säkerhet. Ett sådant lån fungerar ungefär på samma vis som ett bolån. Du kommer nämligen då att få sätta din nya bil som säkerhet för lånet, eftersom banken då kan försäkra sig om att de inte tar några risker. De banker som beviljar denna typ av lån brukar bara acceptera låntagare som tänkt köpa en ny bil. Man brukar alltså inte kunna köpa en begagnad bil från en annan privatperson när man vill använda sig av ett billån med säkerhet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>